Welkom bij Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland. Voor opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid bent u hier op de juiste plaats. Van cursussen voor veilig werken tot opleidingen om op strategisch niveau te kunnen adviseren op evenementenveiligheid. Opleidingen, cursussen en trainingen van IVON worden gegeven door mensen met actuele kennis van veiligheid en brede praktijkervaring.

Kennis van veiligheid

Het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland is een instituut met brede kennis op het gebied van veiligheid. IVON geeft organisaties (publiek en privaat) opleidingen op operationeel en strategisch niveau. Opleidingen en trainingen van IVON geven inzicht in veiligheid. 

IVON biedt zowel operationele veiligheidsopleidingen als ook opleidingen met een strategische insteek. Theorie wordt gekoppeld met actuele praktijkkennis en ervaring. Dit resulteert in opleidingen waar uw organisatie mee verder kan. Opleidingen die op verschillende niveaus en op verschillende manieren met veiligheid bezig zijn. Een aanbod wat de komende jaren verder uitgebreid zal gaan worden, opleidingen met als centraal thema: Veiligheid.

IVON geeft opleidingen op de volgende gebieden:

  • Toezicht & Handhaving
  • Verkeersveiligheid
  • Evenementenveiligheid
  • Veilig werken
  • Bedrijfshulpverlening
  • Zorg

IVON, een nieuwe naam in Veiligheid, maar met een bewezen staat van dienst. IVON werkt met trainers vanuit het Kenniscentrum Evenementenveiligheid, Traffic Support en Crowd Support. Trainers dus met actuele praktijkervaring in het veiligheidsdomein.

Maak kennis met IVON. Maak kennis met veiligheid.