Welkom bij Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland. Voor opleidingen, trainingen en cursussen op het gebied van veiligheid ben je hier op de juiste plaats. Van trainingen om veilig te kunnen werken tot opleidingen om op strategisch niveau te kunnen adviseren op evenementenveiligheid. Opleidingen, cursussen en trainingen van IVON worden gegeven door mensen met actuele kennis van veiligheid en brede praktijkervaring.

Kennis van veiligheid

Het Instituut Veiligheidsopleidingen Nederland is een instituut met brede kennis op het gebied van veiligheid. IVON geeft organisaties (publiek en privaat) opleidingen op operationeel en strategisch niveau. Opleidingen en trainingen van IVON geven inzicht in veiligheid. 

IVON biedt zowel operationele veiligheidsopleidingen als ook opleidingen met een strategische insteek. Theorie wordt gekoppeld met actuele praktijkkennis en ervaring. Dit resulteert in opleidingen waar organisaties mee verder kunnen. Opleidingen die op verschillende niveaus en op verschillende manieren het onderwerp veiligheid behandelen. Een aanbod wat de komende jaren verder uitgebreid zal gaan worden, opleidingen met als centraal thema: Veiligheid.

IVON geeft opleidingen op de volgende gebieden:

  • Toezicht & Handhaving
  • Verkeersveiligheid
  • Evenementenveiligheid
  • Veilig werken
  • Bedrijfshulpverlening
  • Zorg

IVON, een naam met een bewezen staat van dienst. IVON werkt met trainers vanuit het Kenniscentrum Evenementenveiligheid, Traffic Support, Crowd Support en trainers met ruime ervaring bij de Politieacademie. Trainers met actuele praktijkervaring in het veiligheidsdomein.

Maak kennis met IVON. Maak kennis met veiligheid.