Betalingen

IVON gaat voor het vergemakkelijken en veiligheid omtrent het betalen van opleidingen, trainingen en cursussen. Door direct te betalen via Ideal of PayPal bespaart u niet alleen kosten, maar kunt u binnen enkele ogenblikken starten. Uiteraard kunt u ook betalen via een "ouderwetse" bankoverschijving.

iDeal

Met iDEAL kunt u betalen via uw eigen bank. U rekent dan af via uw vertrouwde internetbankieren omgeving. Dit is veilig en gemakkelijk. U kunt direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich hiervoor hoeft aan te melden.

Zo werkt het:

Wanneer u gebruik maakt van internetbankieren bij ABN AMRO Bank, Rabobank, SNS Bank, Fortis Bank of ING kunt u gebruik maken van iDEAL

  • U plaatst uw bestelling. U kunt vervolgens kiezen om te betalen met iDEAL.
  • U wordt doorgeleid naar uw eigen bank, waar uw betaling klaar staat. Vul uw gegevens in en doe uw betaling.
  • Het bedrag wordt direct van uw rekening afgeschreven. IVON krijgt dan bericht dat de bestelling is betaald.
  • U ontvang via e-mail een bevestiging van uw boeking.

Let op: ga na de betaling met iDEAL altijd terug naar www.ivon.nl om uw bestelling daar af te ronden!

PayPal

Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, u betaalt met uw e-mailadres en wachtwoord. U dient hiervoor eerst een PayPal account te creeren op www.paypal.com.

De betalingen via iDEAL en PayPal worden voor IVON uitgevoerd door een gecertificeerd bedrijf, waardoor uw privacy volledig gewaarborgd is. U kunt dit eenvoudig controleren door in de adresbalk van uw internet browser te kijken. Controleer of het internetadres begint met https://ideal.(uw bank).nl/...... Sommige mobiele browsers tonen dan een hangslotje in het browservenster. Zorg dat er bij het uitvoeren van de betaling niemand mee kan kijken op uw scherm.