Communicatie vaardigheden

Communicatie is een belangrijk onderdeel tijdens het uitvoeren van je werkzaamheden. Toch wijst de praktijk vaak uit dat dat communicatie beter kan, of een aandachtspunt is binnen de organisatie. Tijdens de training Communicatie leer je meerdere handvatten en technieken om goed te communiceren met collega’s, klanten en leveranciers.
 

Communicatie vaardigheden 2 dagen
Communicatie vaardigheden Klassikale opleiding
Communicatie vaardigheden €395,- exclusief 21% btw en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Bike training

De deelnemer leert om op de fiets, veiliger en met meer resultaat zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Deze leert vaardigheden om op de juiste manier gebruik te maken van de fiets. Naast technisch en tactisch fietsen, zijn conditie- en behendigheidstrainingen onderdeel van de opleiding.

Bike training 2 dagen
Bike training Klassikale opleiding
Bike training € 325,- Exclusief 21% btw., bike- en helmhuur en arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Kennistraining Toezicht en Handhaving

Tijdens de training worden algemene praktische en theoretische kennis op het gebied van Toezicht en Handhaving bijgebracht. De deelnemer heeft na het volgen van de kennistraining basiskennis opgedaan en is in staat om mee te praten over deze materie.
 

Kennistraining Toezicht en Handhaving 1,5 dag + 1 dag praktijk
Kennistraining Toezicht en Handhaving Klassikale opleiding
Kennistraining Toezicht en Handhaving € 259,- Exlusief 21% btw.

Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB)

In de training wordt aandacht besteed aan zowel geweldsbeheersing (GB) als aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken (AZV), om deze op een juiste wijze te kunnen toepassen. Daarnaast leert de deelnemer op de voorgeschreven manier geweldsmiddelen zoals handboeien, wapenstok en pepperspray te hanteren. 

Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) Vanaf 3 dagen
Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) Klassikale opleiding
Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) € 875,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€158,-) en inclusief arrangementskosten.Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

BOA OV Plusmodule

BOA OV Plusmodule 3 dagen
BOA OV Plusmodule Klassikale opleiding
BOA OV Plusmodule €585,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€95,50 Rechtskennis, €111,50 Combibon, €213,- Gespreks- en benaderingstechnieken), inclusief arrangementskosten en gebruik oefenomgeving. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. 

Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon

De opleiding Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon bereidt u voor op het examen Gespreks- en Benaderingstechnieken en het correct invullen van de combibon. Deze opleiding is ideaal voor BOA’s die moeite hebben met dit onderdeel of voor hun herkansing op moeten gaan. Doordat wij de examencases oefenen met behulp van een acteur, is de deelnemer beter voorbereid op het examen. 

Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon 4 dagen + examen
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon Klassikale opleiding
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon € 695,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€147,11), inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

BOA Basisbekwaamheid

Tijdens de opleiding leer je de kennis en regels die je straks als Buitengewoon Opsporingsambtenaar moet toepassen. De opleiding zorgt ervoor dat je een goede basis hebt om deel te kunnen nemen aan het examen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

BOA Basisbekwaamheid 10 dagen + 2 examendagen
BOA Basisbekwaamheid Klassikale opleiding
BOA Basisbekwaamheid € 1.550,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (theorie €76,03 en praktijk €147,11), en inclusief arrangementskosten. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS)

Deze module, Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) 2, wordt georganiseerd in het kader van de permanente bijscholing voor de buitengewoon opsporingsambtenaar. 

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) 3 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) € 495,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€ 76,03 ExTH), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG)

Deze module wordt georganiseerd in het kader van de Permanente her- en bijscholing voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar. In het eerste jaar na het behalen van uw BOA basisbekwaamheid dient u te starten met de Permanente her- en bijscholing.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) 2 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) € 395,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€76,03), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC)

Deze module wordt georganiseerd in het kader van de permanente bijscholing voor de buitengewoon opsporingsambtenaar. 

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC) 3 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC) € 525,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€177,69), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.