BOA Basisbekwaamheid

Tijdens de opleiding leer je de kennis en regels die je straks als Buitengewoon Opsporingsambtenaar moet toepassen. De opleiding zorgt ervoor dat je een goede basis hebt om deel te kunnen nemen aan het examen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

BOA Basisbekwaamheid 10 dagen + 2 examendagen
BOA Basisbekwaamheid Klassikale opleiding
BOA Basisbekwaamheid € 1.550,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (theorie €76,03 en praktijk €147,11), en inclusief arrangementskosten. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG)

Deze module wordt georganiseerd in het kader van de Permanente her- en bijscholing voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar. In het eerste jaar na het behalen van uw BOA basisbekwaamheid dient u te starten met de Permanente her- en bijscholing.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) 2 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) € 395,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€76,03), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS)

Deze module, Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) 2, wordt georganiseerd in het kader van de permanente bijscholing voor de buitengewoon opsporingsambtenaar. 

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) 3 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Specifiek (WKORS) € 495,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€ 76,03 ExTH), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Sanctionerend optreden (SO)

Deze module wordt georganiseerd in het kader van de Permanente her- en bijscholing voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar. 

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Sanctionerend optreden (SO) 3 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Sanctionerend optreden (SO) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Sanctionerend optreden (SO) € 525,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€177,69), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC)

Deze module wordt georganiseerd in het kader van de permanente bijscholing voor de buitengewoon opsporingsambtenaar. 

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC) 3 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Dienstverlening en calamiteit (DC) € 525,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€177,69), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon

De opleiding Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon bereidt u voor op het examen Gespreks- en Benaderingstechnieken en het correct invullen van de combibon. Deze opleiding is ideaal voor BOA’s die moeite hebben met dit onderdeel of voor hun herkansing op moeten gaan. Doordat wij de examencases oefenen met behulp van een acteur, is de deelnemer beter voorbereid op het examen. 

Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon 4 dagen + examen
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon Klassikale opleiding
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon € 695,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€147,11), inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB)

In de training wordt aandacht besteed aan zowel geweldsbeheersing (GB) als aanhoudings- en zelfverdedigingstechnieken (AZV), om deze op een juiste wijze te kunnen toepassen. Daarnaast leert de deelnemer op de voorgeschreven manier geweldsmiddelen zoals handboeien, wapenstok en pepperspray te hanteren. 

Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) Vanaf 3 dagen
Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) Klassikale opleiding
Regeling Toetsing Geweldsbeheersing Buitengewoon Opsporingsambtenaar (RTGB) € 875,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€158,-) en inclusief arrangementskosten.Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Toezichthouder Drank- & Horecawet

Na de opleiding is de deelnemer in staat om de handhaving van de Drank- en Horecawet zelfstandig uit te kunnen voeren en heeft de deelnemer kennis van en inzicht in de verschillende handhavingsinstrumenten die de wet biedt.

Toezichthouder Drank- & Horecawet 8 dagen + examen
Toezichthouder Drank- & Horecawet Klassikale opleiding
Toezichthouder Drank- & Horecawet € 1.599,- Exclusief 21% btw, en examenkosten (2019- €76,03 + €86,78), licentie e-learningmodule DHW (€100,-) incl. arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Toezichthouder Drank- en Horecawet bijscholing

Deze training wordt jaarlijks op maat samengesteld aan de hand van actuele onderwerpen, wetswijzigingen en zaken die leven bij de Toezichthouders.

Toezichthouder Drank- en Horecawet bijscholing 1 dag
Toezichthouder Drank- en Horecawet bijscholing Klassikale opleiding
Toezichthouder Drank- en Horecawet bijscholing € 229,- Exclusief 21% btw. en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Bike training

De deelnemer leert om op de fiets, veiliger en met meer resultaat zijn werkzaamheden te kunnen uitvoeren. Deze leert vaardigheden om op de juiste manier gebruik te maken van de fiets. Naast technisch en tactisch fietsen, zijn conditie- en behendigheidstrainingen onderdeel van de opleiding.

Bike training 2 dagen
Bike training Klassikale opleiding
Bike training € 325,- Exclusief 21% btw., bike- en helmhuur en arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.