Veilig werken langs de weg (E-learning)

Werkzaamheden op of naast de weg brengen risico’s met zich mee. Het is daarom belangrijk om alert te blijven op je eigen veiligheid, die van je collega’s als ook op die van het passerende verkeer. Vooral tijdens het plaatsen en het verwijderen van de afzetting is aandacht voor de veiligheid noodzakelijk. Weggebruikers worden geconfronteerd met een veranderde situatie. Dit gaat veelal gepaard met verwarring waardoor alertheid van essentieel belang is.

Veilig werken langs de weg (E-learning) Zelfstudie + examen
Veilig werken langs de weg (E-learning) Via E-Learning
Veilig werken langs de weg (E-learning) € 149,- Exclusief 21% btw.

Ploegleider BHV

De Ploegleider BHV zorgt ervoor dat zijn of haar ploeg regelmatig oefent en op de hoogte blijft van de actuele ontwikkelingen. Daarnaast is de Ploegleider belast met het beheer en de controle van de middelen die de BHV’ers tot hun beschikking hebben. 

Ploegleider BHV 2 dagen
Ploegleider BHV Klassikale opleiding
Ploegleider BHV € 299,- Exclusief 21% btw en inclusief arrangementskosten.

AED en Reanimatie

De overlevingskans bij een ‘normale (lees: "handmatige") reanimatie’ is 15%. In combinatie met het gebruik van de AED wordt de overlevingskans vergroot tot maar liefst 70%, indien binnen vijf minuten wordt gestart met defibrilleren. 

AED en Reanimatie 1 dagdeel
AED en Reanimatie Klassikale opleiding
AED en Reanimatie € 129,- Exclusief 21% btw.

Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag)

De Basisopleiding BHV bestaat uit twee onderdelen, een e-learning theoriedeel en een praktijkdag. Het theorie deel dien je via internet (e-learning) te volgen. Binnen enkele uren kun je dit geheel doorlopen. Na het doorlopen van deze modules kun je onbeperkt BHV oefentoetsen maken. Aansluitend maak je een officieel examen. 

Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag) 2 dagdelen
Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag) Via E-Learning
Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag) € 179,- Exclusief btw, inclusief arrangementskosten

Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag)

Mensen die vanuit hun functie in situaties komt waarin het regelen van het verkeer noodzakelijk is zullen hiervoor zowel theoretisch als praktisch opgeleid moeten zijn. In deze training wordt een theoretische en een praktische onderbouwing gegeven. 

Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag) 1 dag
Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag) Klassikale opleiding
Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag) € 150,- Exclusief BTW, inclusief arrangementskosten. Deze training wordt ook incompany aangeboden. Voor de investering verzoeken wij u contact met ons op te nemen.

Beroepsverkeersregelaar

Mensen die vanuit hun functie in situaties komen waarin het regelen van het verkeer noodzakelijk is zullen hiervoor zowel theoretisch als praktisch opgeleid moeten zijn. Na het slagen voor de examens is de deelnemer inzetbaar als Beroepsverkeersregelaar.

Beroepsverkeersregelaar 3 dagen
Beroepsverkeersregelaar Klassikale opleiding
Beroepsverkeersregelaar € 495,- Exclusief examen (€ 148,-) en exclusief 21% btw, inclusief arrangementskosten theoriedag.

Basis VCA (Klassikaal)

Als het bedrijf of opdrachtgever waarvoor je werkt VCA-gecertificeerd is, moet je in het bezit zijn van een diploma VCA Basisveiligheid, afgekort B-VCA of Basis VCA. Met dit certificaat toon je aan voldoende kennis te hebben van veiligheid, gezondheid en milieu.
 

Basis VCA (Klassikaal) 1 dag
Basis VCA (Klassikaal) Klassikale opleiding
Basis VCA (Klassikaal) € 179,- Exclusief 21% btw, inclusief arrangementskosten. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Voor de investering verzoeken wij je contact met ons op te nemen, we maken graag een passend voorstel.