BOA Basisbekwaamheid

Tijdens de opleiding leer je de kennis en regels die je straks als Buitengewoon Opsporingsambtenaar moet toepassen. De opleiding zorgt ervoor dat je een goede basis hebt om deel te kunnen nemen aan het examen van het Ministerie van Justitie en Veiligheid. 

BOA Basisbekwaamheid 10 dagen + 2 examendagen
BOA Basisbekwaamheid Klassikale opleiding
BOA Basisbekwaamheid € 1.550,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (theorie €76,03 en praktijk €147,11), en inclusief arrangementskosten. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Agressiebeheersing (Zorg)

De training is gericht op de werkzaamheden van een medewerker in de zorg. Hierbij kun je denken aan de thuiszorg, artsen of baliemedewekers. De  medewerker in de zorg wordt vaardigheden aangeleerd waarmee escalatie in het geval van agressie voorkomen kan worden. De deelnemer leert de invloed van zijn handelen op de agressor, maar ook de impact van agressie op de eigen persoon. 

Agressiebeheersing (Zorg) 1 dag
Agressiebeheersing (Zorg) Klassikale opleiding
Agressiebeheersing (Zorg) € 150,- Exclusief 21% btw. inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Basis VCA (Klassikaal)

Als het bedrijf of opdrachtgever waarvoor je werkt VCA-gecertificeerd is, moet je in het bezit zijn van een diploma VCA Basisveiligheid, afgekort B-VCA of Basis VCA. Met dit certificaat toon je aan voldoende kennis te hebben van veiligheid, gezondheid en milieu.
 

Basis VCA (Klassikaal) 1 dag
Basis VCA (Klassikaal) Klassikale opleiding
Basis VCA (Klassikaal) € 179,- Exclusief 21% btw. en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Event Security Officer (ESO)

Event Security Officer (ESO) 3 dagen
Event Security Officer (ESO) Klassikale opleiding
Event Security Officer (ESO) € 475,- Exclusief 21% btw. 2 theorie examens (€50,50 + €58,00-), praktijkexamen (€70,-), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Beroepsverkeersregelaar

Mensen die vanuit hun functie in situaties komen waarin het regelen van het verkeer noodzakelijk is zullen hiervoor zowel theoretisch als praktisch opgeleid moeten zijn. Na het slagen voor de examens is de deelnemer inzetbaar als Beroepsverkeersregelaar.

Beroepsverkeersregelaar 3 dagen
Beroepsverkeersregelaar Klassikale opleiding
Beroepsverkeersregelaar € 495,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€ 148,-), inclusief arrangementskosten theorie dag. Deze opleiding verzorgen wij ook in-company. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag)

De Basisopleiding BHV bestaat uit twee onderdelen, een e-learning theoriedeel en een praktijkdag. Het theorie deel dien je via internet (e-learning) te volgen. Binnen enkele uren kun je dit geheel doorlopen. Na het doorlopen van deze modules kun je onbeperkt BHV oefentoetsen maken. Aansluitend maak je een officieel examen. 

Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag) 2 dagdelen
Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag) E-Learning
Basisopleiding BHV inclusief AED (e-learning + praktijkdag) € 179,- Exclusief 21% btw. en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Basis VCA Examen

Je kunt op diverse locaties in Nederland het VCA examen maken. Kijk wanneer je het examen wilt maken en je hoeft alleen een keuze te maken uit een van de examenlocaties verspreid over Nederland. Na inschrijving voor het los examen ontvang je de gegevens om het examen te maken. De examenlocaties zijn uitstekend bereikbaar met zowel de auto als met het openbaar vervoer.  

Basis VCA Examen 1 uur
Basis VCA Examen Klassikale opleiding
Basis VCA Examen € 76,50 Exclusief 21% btw.

Agressiebeheersing

De training Agressiebeheersing leert de deelnemer in een vroeg stadium agressie te voorkomen of om te gaan met agressie. De training is gericht op de werkzaamheden van een medewerker in de Evenementen beveiliging. De medewerker wordt vaardigheden aangeleerd waarmee escalatie in het geval van agressie voorkomen kan worden. De deelnemer leert de invloed van zijn handelen op de agressor, maar ook impact van agressie op de eigen persoon.

Agressiebeheersing 1 dag
Agressiebeheersing Klassikale opleiding
Agressiebeheersing € 150,- Exclusief 21% btw, inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG)

Deze module wordt georganiseerd in het kader van de Permanente her- en bijscholing voor de Buitengewoon Opsporingsambtenaar. In het eerste jaar na het behalen van uw BOA basisbekwaamheid dient u te starten met de Permanente her- en bijscholing.

Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) 2 dagen + examen
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) Klassikale opleiding
Permanente Her- en Bijscholing BOA - Wettelijke Kaders Openbare Ruimte Generiek (WKORG) € 395,- Exclusief 21% btw. en examenkosten (€76,03), en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren je graag over de mogelijkheden.