Het coronavirus wordt ondanks de gedeeltelijke lockdown toch niet voldoende teruggedrongen. Daarom besloot het kabinet op 3 november om voor twee weken, bovenop de huidige gedeeltelijke lockdown, extra maatregelen in te stellen. Gelukkig zijn we nog steeds (deels) in staat om opleidingen en trainingen voor u te verzorgen. We zitten niet stil en hopen inmiddels de weg uit de coronacrisis - en daarmee misschien wel naar het nieuwe normaal - te hebben ingezet. 

Hoe gaat IVON om met de coronacrisis?

Bij IVON houden we de ontwikkelingen rondom het virus nauwlettend in de gaten. De gezondheid en veiligheid van onze mensen en u staan voor ons voorop. We volgen het RIVM bij het tegengaan van het virus en treffen maatregelen waar nodig. 

Wat zijn de huidige richtlijnen?

De weg uit de coronacrisis is ingezet met de basisregels, die nog steeds van kracht zijn. Voor iedereen in Nederland geldt:

  • Blijf bij klachten thuis en laat u testen;
  • Houd 1,5 meter afstand van anderen;
  • Was vaak uw handen en hoest en nies in uw elleboog.

Het blijft uiteraard belangrijk om alert en waakzaam te blijven. Sinds 4 november 22.00 uur gelden deze algemene regels voor binnen en buiten. 

IVON aan het begin van de coronacrisis

In het begin van de coronacrisis startten we met het geven van een online BOA-training op afstand. Deze nieuwe opzet van de opleiding is wegens succes deels doorgezet. We gaan door met het ontwikkelen en verzorgen van online opleidingen en trainingen. Een mooi vervolg op onze digitaliseringsslag van vorig jaar. 

Opleidingen en trainingen tijdens de coronacrisis

Welke opleidingen en trainingen kan ik momenteel volgen bij IVON?

Inmiddels zijn we weer begonnen met het geven van opleidingen en trainingen. Deze opleidingen worden deels op afstand en deels fysiek gegeven. Voor een overzicht van de beschikbare opleidingen verwijzen we u naar ons opleidingsoverzicht. Op de opleidingspagina's zelf vind u gedetailleerde informatie over de opleidingen en de vorm waarin deze worden gegeven. 

Wat kan ik verwachten als ik een opleiding of training volg bij IVON?

Wanneer u een opleiding of training van IVON fysiek volgt, vragen we u om de richtlijnen van het RIVM in acht te nemen. In onze (externe) opleidingsruimtes betekent dat het volgende:

  • 1,5 Meter-opstelling;
  • Gebruik handgel;
  • Gebruik handschoenen tijdens bijvoorbeeld RTGB-training;
  • Gebruik schoonmaakdoekjes voor desinfecteren gebruikte materialen.

Daarnaast willen we u vriendelijk verzoeken om uw eigen lunch te verzorgen.

We heten u graag weer welkom op onze opleidingen en trainingen!