Wil je Buitengewoon Opsporingsambtenaar worden/blijven? Kies dan voor de opleiding Gespreks- en benaderingstechnieken & Combibon.

De opleiding Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon bereidt u voor op het examen Gespreks- en Benaderingstechnieken en het correct invullen van de combibon. 
Deze opleiding is ideaal voor BOA’s die moeite hebben met dit onderdeel of voor een eventuele herkansing van het examen Gespreks- en benaderingstechnieken. Doordat wij de examencases oefenen met behulp van een acteur, is de deelnemer beter voorbereid op het examen. 
Dit onderdeel is standaard opgenomen in de BOA Basisbekwaamheid opleiding. 

Duur
4 dagen.

Zelfstudie
Wij adviseren enkele uren zelfstudie voor het praktijkexamen.

Doelgroep
Mensen die het examen Gespreks- en benaderingstechnieken moeten afleggen.

Voorkennis
Geen voorkennis vereist voor nieuwe deelnemers. Voor de her- en bijscholing is een BOA akte een vereiste. 
Daarnaast is goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk.

Na afronding
Na afronding kunt u ingezet worden als Buitengewoon Opsporingsambtenaar (BOA), indien u ook het onderdeel rechtskennis hebt behaald. Na afronding van beide onderdelen ontvang je het getuigschrift Buitengewoon Opsporingsambtenaar.

Prijs
€ 719,- 
Exclusief 21% btw. en examenkosten (€147,11) en inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Mogelijk vervolg
De huidige markt voor buitengewoon opsporingsambtenaren is zich steeds meer aan het professionaliseren. Daarom biedt IVON de volgende aanvullende opleidingen/trainingen aan om goed voor de dag te komen:

  • BHV
  • Parkeercontroleur
  • RTGB
  • EHBO

Opleidingen tijdens de coronacrisis
Wellicht vraag u zich af in hoeverre opleidingen en trainingen zijn veranderd door de coronacrisis en welke überhaupt worden gegeven. Op deze pagina praten we u bij over de huidige stand van zaken!

Praktische informatie
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon 4 dagen + examen
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon Geen voorkennis vereist voor nieuwe deelnemers. Voor de her- en bijscholing is een BOA akte een vereiste. Daarnaast is goede beheersing van de Nederlandse taal noodzakelijk.
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon € 719,- excl. 21% btw en incl. arrangementskosten
Gespreks- en Benaderingstechnieken & Combibon Examenkosten €147,11 excl. btw

Meer informatie Opleiding Support Servicedesk
info@ivon.nl