Deze training is bedoeld voor mensen die zelfstandig tijdelijke verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering plaatsen. 

Inhoud 
Opbouw en gebruik van de Arbo-, de Wegen(Verkeers)Wet, het RVV, het BABW, CROW-publicaties en de BRL. U krijgt kennis over werkzaamheden in het kader van het toepassen, aanbrengen, in standhouden, verwijderen en inspecteren van verkeersmaatregelen en omleidingsroutes. Deze handelingen moeten worden uitgevoerd door een vakman verkeersmaatregelen, in opdracht en onder de verantwoordelijkheid van een verkeersmanager. Het gaat om het (doen) uitvoeren en beoordelen van de feitelijke situatie.

Aan het einde van lesdag 2 worden twee examens afgenomen door een erkend examenbureau. Het examen bestaat uit 2 onderdelen; een multiple choice examen en een examen met open vragen over de publicatie CROW 96 A + B. U dient voor beide onderdelen een voldoende te behalen voor het verkrijgen van het certificaat Vakman Verkeersmaatregelen.

Duur
2 dagen

Doelgroep
Medewerkers van GWW- en Verkeersmaatregelen bedrijven.

Voorkennis
Veilig werken langs de weg en B-VCA

Na afronding
De deelnemer ontvangt een BRL9101-certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Code 95
Bent u beroepschauffeur en wilt u dat blijven, dan bent u verplicht om iedere vijf jaar minimaal 35 uur nascholing te volgen. Zonder deze nascholing is het niet mogelijk om het chauffeursdiploma te verlengen. Met onze BRL9101 code 95 cursus toont u aan dat u vakbekwaam bent. De opleiding is gelijk aan 7 uur nascholing (theorie). Wij verzorgen de aanmelding bij het CBR. De kosten voor de aanmelding Code 95 bedragen €20,- exclusief btw.

Prijs
€ 379,-
Exclusief 21% btw. en examenkosten (€45,-), inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Mogelijk vervolg
Verkeersmanager

Opleidingen tijdens de coronacrisis
Wellicht vraag u zich af in hoeverre opleidingen en trainingen zijn veranderd door de coronacrisis en welke überhaupt worden gegeven. Op deze pagina praten we u bij over de huidige stand van zaken!

Praktische informatie
BRL 9101 Vakman - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) 2 dagen
BRL 9101 Vakman - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) Training Veilig werken langs de weg
BRL 9101 Vakman - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) € 379,- Excl. kosten Code95 en 21% btw
BRL 9101 Vakman - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) Examenkosten €45,- excl. btw en incl. arrangementskosten

Meer informatie Opleiding Support Servicedesk
info@ivon.nl