Deze training is bedoeld voor mensen die onder toezicht van een vakman, tijdelijke verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering plaatsen. 

Inhoud
Opbouw en gebruik van de Arbo-, de Wegen(Verkeers)Wet, het RVV, het BABW, CROW-publicaties en de BRL. U krijgt informatie in het kader van het aanbrengen, in standhouden, verwijderen en inspecteren van verkeersmaatregelen onder toezicht van een vakman tijdelijke verkeersmaatregelen. Het gaat dus primair om het doen, het uitvoeren.

Aan het einde van de lesdag wordt het examen afgenomen door een erkend examenbureau. U dient het examen met een voldoende te behalen voor het verkrijgen van het certificaat Medewerker Verkeersmaatregelen.

Duur
1 dag + examen

Doelgroep
Medewerkers van GWW- en Verkeersmaatregelen bedrijven.

Voorkennis
Veilig werken langs de weg en B-VCA.

Na afronding
De deelnemer ontvangt een BRL9101-certificaat met een geldigheidsduur van 3 jaar.

Prijs
€ 229,- 
Exclusief 21% btw. en examenkosten (€45,-), inclusief arrangementskosten. Deze opleiding wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Mogelijk vervolg
Vakman BRL 9101

Opleidingen tijdens de coronacrisis
Wellicht vraag u zich af in hoeverre opleidingen en trainingen zijn veranderd door de coronacrisis en welke überhaupt worden gegeven. Op deze pagina praten we u bij over de huidige stand van zaken!

Praktische informatie
BRL 9101 Medewerker - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) 1 dag
BRL 9101 Medewerker - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) Training Veilig werken langs de weg en B-VCA
BRL 9101 Medewerker - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) €229,- excl. btw en incl. arrangementskosten
BRL 9101 Medewerker - toepassen van verkeersmaatregelen bij werk in uitvoering (ook mogelijk met Code 95) Examenkosten € 45,- excl. btw

Meer informatie Opleiding Support Servicedesk
info@ivon.nl