Om ingezet te kunnen worden als Beroepsverkeersregelaar is het noodzakelijk om hiervoor zowel theoretisch als praktisch opgeleid te zijn. Echter niet iedereen die zijn aanstellingspas, om te mogen werken als verkeersregelaar, heeft is daadwerkelijk dagelijks bezig met deze taak.
Om toch goed voor de dag te (blijven) komen heeft IVON een aanvullende bijscholing ontwikkeld. 
In deze opleiding worden uw verkeersregelaarsvaardigheden binnen één dag opgefrist, waarna u weer volledig bent bijgespijkerd. Er hoeft, indien uw aanstellingspas nog geldig is, geen examen afgelegd te worden.

Mensen die vanuit hun functie in situaties komen waarin het regelen van het verkeer noodzakelijk is zullen hiervoor zowel theoretisch als praktisch opgeleid moeten zijn. 

Inhoud:
Tijdens de training wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen:

  • Aansprakelijkheid;
  • Eigen veiligheid en de veiligheid van weggebruiker;
  • Inzicht in verkeersgedrag;
  • Kennis van stopafstanden;
  • Reglement verkeersregels en verkeerstekens;
  • Wegenverkeerswet.

Duur
1 dag.

Doelgroep
Mensen die vanuit het functie het verkeer regelen. Dit kan zijn bij bijvoorbeeld wegwerkzaamheden, maar ook bij evenementen.

Voorkennis
U moet de opleiding tot Beroepsverkeersregelaar met succes hebben afgerond, maar wellicht bent u recent niet werkzaam geweest in dit werkveld. 

Na afronding
Beschikt u weer over de benodigde vaardigheden om ingezet te kunnen worden als Beroepsverkeersregelaar. 

Prijs
€ 259,- 
Exclusief 21% btw. Deze training wordt ook in-company aangeboden. Neem contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Mogelijk vervolg
BHV;
BRL9101;
Incident Management;
B-VCA;
VOL-VCA.

Opleidingen tijdens de coronacrisis
Wellicht vraag u zich af in hoeverre opleidingen en trainingen zijn veranderd door de coronacrisis en welke überhaupt worden gegeven. Op deze pagina praten we u bij over de huidige stand van zaken!

Praktische informatie
Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag) 1 dag
Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag) U dient de opleiding tot Beroepsverkeersregelaar met succes te hebben afgerond, maar wellicht bent u recent niet werkzaam geweest in dit werkveld. 
Beroepsverkeersregelaar (Praktijkdag) € 259,- Excl. 21% btw

Meer informatie Opleiding Support Servicedesk
info@ivon.nl