IVON biedt veel van haar opleidingen, trainingen of cursussen aan als open inschrijving. Deze biedt IVON zowel klassikaal als via e-learning aan. IVON beschikt daarnaast over een aantal zeer moderne opleidingslocaties, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Voor de locaties geldt dat deze goed te bereiken zijn met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct bij de opleidingslocaties. 

De mogelijkheden zijn thematisch gegroepeerd aan de hand van de onderstaande vier thema's. Klik voor meer informatie over de mogelijkheden op het gewenste thema. Indien u direct wilt inschrijven kunt u gebruik maken van de inschrijfknop onder aan de pagina.

Wilt u zich inschrijven voor één van onze cursuspakketten, maar weet u niet hoe het inschrijven werkt?

Hier vindt u een korte beschrijving hoe u zich snel, via ons simpele inschrijfformulier, online kunt inschrijven. Klik bij de door u gewenste opleiding op de inschrijfbutton of klik op de onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. U doorloopt vervolgens 5 stappen om uw inschrijving compleet te maken.

Direct inschrijven!

  • Stap 1

U kiest de cursuscategorie, het cursuspakket en de gewenste periode. Nadat u op "Zoeken" hebt geklikt verschijnen de beschikbare mogelijkheden. Selecteer er één en klik op "Doorgaan".

  • Stap 2

U vult de gegevens van de contactpersoon en/of organisatie in. Eventueel is het mogelijk om een ander factuuradres door te geven. Geef tenslotte aan hoeveel cursisten u wilt aanmelden en klik op "Doorgaan".

  • Stap 3

Vul alle benodigde cursist informatie in. Als u alleen uzelf wilt inschrijven betreft dat minder informatie dan dat u vier cursisten wilt inschrijven. Als u meerdere cursisten wilt inschrijven voor verschillende examendata en locaties dan is dat per cursist aan te passen. Als u alle informatie hebt doorgegeven klikt u op "Doorgaan".

  • Stap 4

Hier krijgt u de mogelijkheid om alle doorgegeven informatie nogmaals te controleren. Mocht er iets niet kloppen dan kunt u door op één van de voorgaande stappen te klikken de informatie alsnog wijzigen. Nadat u akkoord bent gegaan met de Algemene voorwaarden klikt u op "Bevestigen" om naar de betaalsectie te gaan.

  • Stap 5

Hier krijgt u een overzicht van de inschrijving. Als u in het bezit bent van een kortingscode dan kun u deze hier invullen en op "Toevoegen" klikken. De korting wordt dan automatisch meegenomen in het overzicht. Als alles klopt kiest u de gewenste betalingsmethode en klik op "Doorgaan".

Uw inschrijving is compleet, we gaan deze voor u verwerken! U ontvangt z.s.m. bericht dat u bent ingeschreven. Hebt u binnen 1 werkdag geen reactie, wacht dan niet, maar neem direct contact met ons op. Ondanks dat wij over een beproeft boekingssysteem beschikken, kunnen we een eventuele fout niet uitsluiten. Wellicht dat er een fout is opgetreden tijdens de boeking. 

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!