IVON biedt bijna al haar opleidingen/trainingen/cursussen aan als open inschrijving. Deze biedt IVON zowel klassikaal als via e-learning aan. IVON beschikt daarnaast over een aantal eigen zeer moderne opleidingslocaties, voorzien van alle benodigde voorzieningen/facaliteiten. Voor de locaties geldt dat deze goed te bereiken zijn met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct bij de opleidingslocaties. 

De mogelijkheden zijn thematische gegroepeerd aan de hand van de onderstaande zes thema's. Klik voor meer informatie over de mogelijkheden op het gewenste thema. Indien u zich direct wilt inschrijven kunt gebruik maken van de inschrijfknop onder aan de pagina.

Wilt u zich inschrijven voor één van onze cursuspakketten, maar weet u niet hoe u zich moet inschrijven?

Hier vindt u een korte beschrijving hoe u zich snel via ons simpele inschrijfformulier online kunt inschrijven. Klik bij de door u gewenst opleiding op de inschrijfbutton of klik op de onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan U doorloopt vervolgens 5 stappen om uw inschrijving compleet te maken.

Direct inschrijven!

  • Stap 1

Kiest u de cursuscategorie, het cursuspakket en de gewenste periode. Nadat u op Zoeken heeft geklikt verschijnen de beschikbare mogelijkheden. Selecteer er één en klik op Doorgaan.

  • Stap 2

Vult de gegevens van de contactpersoon en/of organisatie in. Eventueel is het mogelijk om een ander factuuradres door te geven. Geef tenslotte aan hoeveel cursisten u wilt aanmelden en klik op Doorgaan.

  • Stap 3

Hier vult u alle benodigde cursist informatie in. Als u alleen uzelf wilt inschrijven betreft dat minder informatie dan als u vier cursisten wilt inschrijven. Als u meerdere cursisten wilt inschrijven voor verschillende examendata en locaties dan is dat per cursist aan te passen. Als u alle informatie heeft doorgegeven klikt u op Doorgaan.

  • Stap 4

Hier krijgt u de mogelijkheid om alle doorgegeven informatie nogmaals te controleren. Mocht er iets niet kloppen dan kunt u door op één van de voorgaande stappen te klikken de informatie alsnog wijzigen. Nadat u akkoord bent gegaan met de Algemene voorwaarden klikt u op Bevestigen om naar de betaalsectie te gaan.

  • Stap 5

Hier krijgt u een overzicht van de inschrijving. Als u in het bezit bent van een kortingscode dan kunt u deze hier invullen en op Toevoegen klikken. De korting wordt dan automatisch meegenomen in het overzicht. Als alles klopt kiest u de gewenste betalingsmethode en klikt u op Doorgaan.

Uw inschrijving is compleet, waarna wij deze voor u gaan verwerken! U ontvangt z.s.m. bericht dat u bent ingeschreven. Heeft u binnen 1 werkdag geen reactie, wacht dan niet onnodig maar neem dan direct contact met ons op. Ondanks dat wij een beproeft boekingssysteem hebben, kunnen we fouten nooit 100% uitsluiten. Wellicht dat er een fout is opgetreden tijdens de boeking. 

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!