IVON biedt bijna al haar opleidingen, trainingen of cursussen aan als open inschrijving. Deze biedt IVON zowel klassikaal als via e-learning aan. IVON beschikt daarnaast over een aantal zeer moderne opleidingslocaties, voorzien van alle benodigde faciliteiten. Voor de locaties geldt dat deze goed te bereiken zijn met zowel het openbaar vervoer als met de auto. Daarnaast is er voldoende (gratis) parkeergelegenheid direct bij de opleidingslocaties. 

De mogelijkheden zijn thematische gegroepeerd aan de hand van de onderstaande vier thema's. Klik voor meer informatie over de mogelijkheden op het gewenste thema. Indien je direct wilt inschrijven kan je gebruik maken van de inschrijfknop onder aan de pagina.

Wil je je inschrijven voor één van onze cursuspakketten, maar weet je niet hoe het inschrijven werkt?

Hier vind je een korte beschrijving hoe je je snel, via ons simpele inschrijfformulier, online kunt inschrijven. Klik bij de door jou gewenste opleiding op de inschrijfbutton of klik op de onderstaande button om naar het inschrijfformulier te gaan. Je doorloopt vervolgens 5 stappen om je inschrijving compleet te maken.

Direct inschrijven!

  • Stap 1

Je kiest de cursuscategorie, het cursuspakket en de gewenste periode. Nadat je op "Zoeken" hebt geklikt verschijnen de beschikbare mogelijkheden. Selecteer er één en klik op "Doorgaan".

  • Stap 2

Je vult de gegevens van de contactpersoon en/of organisatie in. Eventueel is het mogelijk om een ander factuuradres door te geven. Geef tenslotte aan hoeveel cursisten je wilt aanmelden en klik op "Doorgaan".

  • Stap 3

Vul alle benodigde cursist informatie in. Als je alleen jezelf wilt inschrijven betreft dat minder informatie dan als je vier cursisten wilt inschrijven. Als je meerdere cursisten wilt inschrijven voor verschillende examendata en locaties dan is dat per cursist aan te passen. Als je alle informatie hebt doorgegeven klik op "Doorgaan".

  • Stap 4

Hier krijgt u de mogelijkheid om alle doorgegeven informatie nogmaals te controleren. Mocht er iets niet kloppen dan kunt u door op één van de voorgaande stappen te klikken de informatie alsnog wijzigen. Nadat u akkoord bent gegaan met de Algemene voorwaarden klikt u op Bevestigen om naar de betaalsectie te gaan.

  • Stap 5

Hier krijgt je een overzicht van de inschrijving. Als je in het bezit bent van een kortingscode dan kun je deze hier invullen en op "Toevoegen" klikken. De korting wordt dan automatisch meegenomen in het overzicht. Als alles klopt kies je de gewenste betalingsmethode en klik op "Doorgaan".

Je inschrijving is compleet, we gaan deze voor je verwerken! Je ontvangt z.s.m. bericht dat je bent ingeschreven. Heb je binnen 1 werkdag geen reactie, wacht dan niet, maar neem direct contact met ons op. Ondanks dat wij over een beproeft boekingssysteem beschikken, kunnen we een eventuele fout niet uitsluiten. Wellicht dat er een fout is opgetreden tijdens de boeking. 

Snel een oplossing nodig?

Wil je meer weten over onze werkwijze? Neem contact op met een van onze medewerkers voor een vrijblijvende afspraak. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!