Het is u vast niet ontgaan: IVON is aan het vernieuwen! En na de livegang van de nieuwe websites, is het nu tijd om ons lesmateriaal in een nieuw jasje te steken.

De maatschappij digitaliseert en wij gaan daarin mee. We zien dit namelijk als een positieve ontwikkeling. Zo is contact makkelijk en snel gelegd en is informatie snel uitgewisseld. Om die reden gaan wij vanaf 1 april a.s. werken met digitaal lesmateriaal, voor een groot deel van de trainingen en opleidingen.

Compact
Dit betekent dat u geen dikke boekwerken meer mee hoeft te nemen. Integendeel zelfs! Via IVON ACADEMY wordt uw lesmateriaal aangeboden in aparte modules. Daarnaast is het lesmateriaal interactief. Dat maakt het compact en overzichtelijk. 

Laagdrempelig
Naast dat u niet meer onnodig veel boeken mee hoeft te sjouwen, kunt u de verschillende modules ook nog eens makkelijk bestuderen op uw telefoon, laptop of tablet. Gemakkelijk voor in de trein bijvoorbeeld! En heeft u even geen zin meer om te leren? Geen probleem! Het systeem onthoudt waar u bent gebleven.

Up to date
Lesmateriaal is altijd aan verandering onderhevig. We hebben namelijk geen grip op wetswijzigingen die worden doorgevoerd. Met digitaal lesmateriaal kunnen we hier gelukkig razendsnel op anticiperen en is dit in no time aangepast. Zo kunt u uzelf altijd blijven toetsen met up to date lesmateriaal!  ​

Natuurlijk zit er ook een andere kant aan digitalisering. Niet iedereen heeft er baat bij dat alles digitaal wordt gemaakt. We doen er dan ook alles aan om digitalisering in belang van de gebruiker te zetten, waarbij een goede dienstverlening altijd het uitgangspunt is. Ofwel, het lesmateriaal moet zo gebruiksvriendelijk zijn als mogelijk is.