Alle opleidingen en trainingen van IVON worden incompany aangeboden. Voor specifieke wensen ontwikkelen we een incompany traject geheel op maat. In overleg wordt de inhoud, het doel, belangrijke accenten en de duur van de training bepaald. Natuurlijk kan een maatwerkoplossing ook gebruikt worden om te werken aan teambuilding.

Beschik je niet over een eigen locatie om de opleiding, training of cursus te faciliteren, dan kan er altijd gebruik gemaakt worden van een van de locaties van IVON of op een nader te bepalen locatie bij jou in de buurt. In dat laatste geval regelt IVON desgewenst de locatie voor je, waardoor je toch van de incompany voordelen kan profiteren!

Certificaatbeheer

De certificaatbeheer van de IVON ACADEMY gaat nog een stap verder. De verloopdatum van een diploma of certificaat is gekoppeld aan de individuele gebruiker. Het systeem registreert dat een diploma of certificaat dreigt te verlopen en notificeert de deelnemer en mogelijk ook zijn/haar leidinggevende. Zo kom je nooit meer voor verrassingen te staan dat een diploma of certificaat is verlopen.

Cursusadministratie

De cursusadministratie van groepen deelnemers is een tijdrovende klus. IVON neemt deze taak graag voor je uit handen met haar geautomatiseerde cursusadministratie, inclusief het certificaatbeheer.

Voor bedrijfsmatig gebruik beschikt IVON over een transparant systeem, de IVON ACADEMY. Met dit systeem kun je zowel individuele deelnemers, als groepen inschrijven. De inschrijving wordt afhankelijk van de wens direct of pas na goedkeuring van bijvoorbeeld de (lijn-)manager/HR-Manager/HR-medewerker afgerond. De IVON ACADEMY biedt daarnaast de mogelijkheid om aanvragen in een zogenaamde wachtkamer te plaatsen. Jij of je medewerker wordt automatische op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe ronde start.

Door in te loggen, komt er (aanvullende) relevante informatie beschikbaar. Zo kun je als deelnemer of als (lijn-)manager/HR-Manager/HR-medewerker certificaten (van je medewerkers) online bekijken, inschrijvingen doen voor een nieuwe en/of herhalingsopleiding, training of cursus.

De IVON ACADEMY registreert ook de start van een e-learning en de eventuele voortgang en brengt eveneens de behaalde resultaten in kaart. Het systeem stuurt automatische herinneringen als deze nog niet (tijdig) is afgerond. Hierdoor ben jij, of je (HR) manager altijd op de hoogte van de voortgang en zijn de resultaten inzichtelijk.

IVON

Examen

Om je compleet te ontzorgen verzorgt IVON het gehele administratieve traject rondom je examenaanvraag. Hierdoor kun jij je volledig richten op de lesstof en verlies je geen onnodige tijd voor deze administratieve processen.

IVON berekend geen extra kosten voor dit administratieve proces, maar zal in geval van eventuele wettelijk examenkosten deze zonder opslag aan je doorberekenen. Deze examenkosten worden niet door IVON bepaald en kunnen dus wijzigen. Om niet voor onverwachte verassingen te komen staan worden de wettelijke examenkosten vooraf gecommuniceerd.

IVON

De opleidingen, trainingen of cursussen worden (bijna) allemaal afgesloten met een (staats) examen. Indien je deze met goed gevolg hebt afgerond ontvang je een officieel diploma of een certificaat. De uitzondering hierop is de training Agressiebeheersing. Deze wordt niet afgesloten met een examen, maar je ontvangt hiervoor wel een bewijs van deelname.

Voor groepen examenkandidaten is het veelal mogelijk om een examendatum naar keuze aan te vragen. Neem voor de mogelijkheden contact met
ons op. 

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!