Alle opleidingen/trainingen van IVON worden incompany aangeboden. Voor specifieke wensen ontwikkelen we een incompany-traject geheel op maat. In overleg wordt de inhoud, het doel, belangrijke accenten en de duur van de training bepaald. Natuurlijk kan een maatwerkoplossing ook gebruikt worden om te werken aan teambuilding.

Beschikt u niet over een eigen locatie om de opleiding/training/cursus te facaliteren, dan kunt u toch via IVON een groep deelnemers opleiden/trainen. Dit kan zowel inhouse op de IVON opleidingslocaties als op een nader te bepalen locatie (bij u in de buurt). In dat laatse geval regelt IVON desgewenst de locatie voor u, waardoor u toch van de incompany voordelen kan profiteren!

Certificaatbeheer

De certificaatbeheer module van IVON gaat nog een stap verder. De verloopdatum van een diploma/certificaat is gekoppeld aan de individuele gebruiker. Het systeem registreert dat een certificaat/diploma dreigt te verlopen en notificeert de deelnemer en/of zijn/haar leidinggevende. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan dat een certificaat/diploma is verlopen.

Cursusadministratie

De cursusadministratie van groepen deelnemers is een tijdrovende klus. IVON neemt deze taak graag voor u uit handen met haar geautomatiseerde cursusadministratie, inclusief het certificaatbeheer.

Voor bedrijfsmatig gebruik beschikt IVON over een transparant systeem. Met het systeem kan u zowel individuele deelnemers, als groepen in te schrijven. De inschrijving wordt afhankelijk van uw wens of direct of pas na goedkeuring van bijvoorbeeld de (lijn-)manager/HR-Manager/HR-medewerker afgerond. Het systeem biedt daarnaast de mogelijkheid om aanvragen in een zogenaamde wachtkamer te plaatsen. U of uw medewerker worden automatische op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe ronde start.

Door in te loggen, komt er (aanvullende) relevante informatie beschikbaar. Zo kunt u als deelnemer of als (lijn-)manager/HR-Manager/HR-medewerker certificaten (van uw medewekers) online bekijken, inschrijvingen doen voor een nieuwe en/of herhalings opleiding/cursus/training en extra informatie over de variant die de reeds wordt gevolgd vinden.

Het cursusadministratiesysteem van IVON registreert de start van een opleiding/training/cursus en de eventuele voortgang en brengt de behaalde resultaten in kaart. Het systeem stuurt automatische herinneringen als deze nog niet (tijdig) is afgerond. Hierdoor bent u, of uw (HR) manager altijd op de hoogte van de voortgang en zijn de resultaten inzichtelijk.

IVON

Examen

Om u compleet te ontzorgen verzorgt IVON het gehele administratieve traject rondom uw examenaanvraag. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de lesstof en verliest u geen onnodige tijd voor deze administratieve processen.

IVON berekend geen extra kosten voor dit administratieve proces, maar zal in geval van eventuele wettelijk examenkosten deze zonder opslag aan u doorberekenen. Deze examenkosten worden niet door IVON bepaald en kunnen dus wijzigen. Indien er voor een examen wettelijke examenkosten zijn, worden deze vooraf aan u gecommuniceerd, om niet voor onverwachte verassingen te komen staan.

IVON

De opleidingen/trainingen/cursussen worden (bijna) allemaal afgesloten met een (staats) examen. Indien u deze met goed gevolg heeft afgerond ontvangt een officieel erkend diploma of een certificaat. De enige uitzondering hierop is de training omgaan met agressie. Deze wordt niet afgelsoten met een examen, maar u ontvangt wel een officieel erkend certificaat/bewijs van deelname.

Voor groepen examenkandidaten is het veelal mogelijk om een examendatum naar keuze aan te vragen, waardoor er in sommige gevallen ook kosten voordelen zijn. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!