Alle opleidingen en trainingen van IVON worden incompany aangeboden. Voor specifieke wensen ontwikkelen we een incompany traject geheel op maat. In overleg wordt de inhoud, het doel, belangrijke accenten en de duur van de training bepaald. Natuurlijk kan een maatwerkoplossing ook gebruikt worden om te werken aan teambuilding.

Beschikt u niet over een eigen locatie om de opleiding, training of cursus te faciliteren, dan kan er altijd gebruik gemaakt worden van een van de locaties van IVON of op een nader te bepalen locatie bij u in de buurt. In dat laatste geval regelt IVON desgewenst de locatie voor u, waardoor u toch van de incompany voordelen kan profiteren!

Certificaatbeheer

Het certificaatbeheer van de IVON ACADEMY gaat nog een stap verder. De verloopdatum van een diploma of certificaat is gekoppeld aan de individuele gebruiker. Het systeem registreert dat een diploma of certificaat dreigt te verlopen en notificeert de deelnemer en mogelijk ook zijn/haar leidinggevende. Zo komt u nooit meer voor verrassingen te staan dat een diploma of certificaat is verlopen.

Cursusadministratie

De cursusadministratie van groepen deelnemers is een tijdrovende klus. IVON neemt deze taak graag voor u uit handen met haar geautomatiseerde cursusadministratie, inclusief het certificaatbeheer.

Voor bedrijfsmatig gebruik beschikt IVON over een transparant systeem, de IVON ACADEMY. Met dit systeem kunt u zowel individuele deelnemers, als groepen inschrijven. De inschrijving wordt afhankelijk van de wens direct of pas na goedkeuring van bijvoorbeeld de (lijn-)manager/HR-Manager/HR-medewerker afgerond. De IVON ACADEMY biedt daarnaast de mogelijkheid om aanvragen in een zogenaamde wachtkamer te plaatsen. U of uw medewerker wordt automatisch op de hoogte gebracht wanneer er een nieuwe opleiding, training of cursus start.

Door in te loggen, komt er (aanvullende) relevante informatie beschikbaar. Zo kunt u als deelnemer of als (lijn-)manager/HR-Manager/HR-medewerker certificaten (van uw medewerkers) online bekijken, inschrijvingen doen voor een nieuwe en/of herhalingsopleiding, training of cursus.

De IVON ACADEMY registreert ook de start van een e-learning en de eventuele voortgang en brengt eveneens de behaalde resultaten in kaart. Het systeem stuurt automatische herinneringen als deze nog niet (tijdig) is afgerond. Hierdoor bent u, of uw (HR) manager altijd op de hoogte van de voortgang en zijn de resultaten inzichtelijk.

IVON

Examen

Om u compleet te ontzorgen verzorgt IVON het gehele administratieve traject rondom uw examenaanvraag. Hierdoor kunt u zich volledig richten op de lesstof en verliest u geen onnodige tijd voor deze administratieve processen.

IVON berekend geen extra kosten voor dit administratieve proces, maar zal in geval van eventuele wettelijke examenkosten deze zonder toeslag aan u doorberekenen. Deze examenkosten worden niet door IVON bepaald en kunnen dus wijzigen. Om niet voor onverwachte verassingen te komen staan worden de wettelijke examenkosten vooraf gecommuniceerd.

IVON

De opleidingen, trainingen of cursussen worden (bijna) allemaal afgesloten met een (staats) examen. Indien u deze met goed gevolg hebt afgerond ontvangt u een officieel diploma of een certificaat. De uitzondering hierop is de training Agressiebeheersing. Deze wordt niet afgesloten met een examen, maar u ontvangt hiervoor wel een bewijs van deelname.

Voor groepen examenkandidaten is het veelal mogelijk om een examendatum naar keuze aan te vragen. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. 

Snel een oplossing nodig?

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Maak dan direct een vrijblijvende afspraak en neem contact op met één van onze medewerkers. Klik op de onderstaande button en vul het contactformulier in!