IVON beseft dat (indirecte) kosten van opleiding/training/cursus een belangrijk punt zijn, om een deelnemer op te geven. Mede hierom heeft IVON een breed scala aan e-learning mogelijkheden, waarmee u eenvoudige minimaal 50% van de (indirecte) kosten kan reduceren. 

Aanvullend hierop wordt een deelnemer niet uit het reguliere arbeidsproces gehaald, maar kan deze op de voor hem of voor het bedrijf meest gunstige momenten deelnemen. Naast dit vaak onzichtbare, maar toch zeer belangrijke voordeel zijn er nog een aantal voordelen van de IVON e-learning varianten op te noemen, namelijk:

 • Direct beginnen, geen wachttijden
 • Opleiding te volgen in delen, wanneer het u uitkomt
 • Aanvullende begeleiding mogelijk van een e-docent
 • Een vaste lage prijs
 • Veelal geen reiskosten
 • Examen doen bij u in de buurt

Kies uit een van de onderstaande mogelijkheden voor meer informatie of klik op de inschrijfknop om u direct in te schrijven.

 • AED en Reanimatie
 • Bedrijfshulpverlening
 • VCA
 • Veilig werken langs de weg

AED

Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren en kan vele levens redden! Hulp binnen 6 minuten bij een hartstilstand redt levens.

Leer eenvoudig hoe u deze noodzakelijke hulp kunt verlenen. De overlevingskans bij een ‘normale (lees: "handmatige") reanimatie’ is 15%. In combinatie met het gebruik van de AED wordt de overlevingskans vergroot tot maar liefst 70%, indien binnen vijf minuten wordt gestart met defibrilleren.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het belangrijk is elk jaar een herhalingscursus te volgen. Door deze herhaling gaan de handelingen in een noodsituatie als vanzelf.

IVON biedt deze mogelijkjheid ook via E-learning aan, zodat u over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt.  Klik op onderstaande mogelijkheid voor meer informatie.

Direct inschrijven!

Bedrijfshulpverlening

IVON beschikt over een aantal BHV e-learnignsvarianten, waarmee u vertrouwd en vooral snel uw BHV certificaat kunt behalen. Met behulp van de e-learingsmodule kunt u het theorie gedeelte in slechts twee uur doorlopen, waarna u zich alleen nog maar hoeft te richten op de praktijk. Zo heeft u de mogelijkheid om uw certificaat te behalen in slechts één dag! 

Kies voor een BHV opleiding van IVON, omdat: 

 • IVON het traject voor u regelt, dus van de opleiding tot aan het uitgeven van het BHV certificaat en het BHV pasje.
 • IVON een geautomatiseerd certificaatbeheerssysteem heeft, wat u tijdig en kosteloos op de hoogte brengt van het verloop van uw BHV certificaat.
 • Het praktijkgedeelte wordt verzorgd door instructeurs met praktijkervaring.
 • Snel en zonder wachttijden direct kan beginnen.
 • E-learning flinke kostenvoordelen met zich mee brengt.

IVON heeft zowel voor aankomende BHV'ers, als voor (ervaren) BHV'ers waarvan het certificaat verloopt diverse e-learnings mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, maak dan uw keuze uit de onderstaande BHV cursussen. 

Direct inschrijven!

VCA

Met een E-learning VCA cursus van IVON haalt u vertrouwd, snel en makkelijk uw VCA certificaat. Via internet doorloopt u thuis of op uw werkplek in uw eigen tempo het complete cursuspakket. Aansluitend doet u dicht bij u in de buurt het landelijk VCA examen.

Een VCA cursus via internet is ideaal als u moet herhalen of als u snel een certificaat nodig heeft. Na uw inschrijving ontvangt u uw inlogcodes, zodat u direct kan starten met uw VCA cursus. De cursus bestaat uit een aantal interactieve modules, waarmee u in slechts 6 uur alle stof doorloopt.

U maakt op een van de meer dan 30 locaties in Nederland het VCA examen.

Direct inschrijven!

Veilig werken

Het uitvoeren van werkzaamheden langs de weg brengt risico’s met zich mee. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als u, uw collega's of de weggebruikers verkeerd handelen. Om ervoor te zorgen dat u en of uw collega's weten hoe zij de werkzaamheden goed moeten uitvoeren, worden de risico's verkleind. 

Met de E-learning cursus Veilig werken langs de weg van IVON wordt u stap voor stap de richtlijnen doorlopen. De richtlijnen zijn opgesteld en gepubliceerd in de CROW publicatie Handboek wegafzettingen.

Direct inschrijven!