IVON beseft dat (indirecte) kosten van een opleiding, training of cursus een belangrijk onderwerp is voor een werkgever, en wellicht daarom niet snel een medewerker aanmeldt voor scholing. Mede hierom heeft IVON een breed scala aan e-learning mogelijkheden, waarmee je eenvoudig minimaal 50% van de (indirecte) kosten kan reduceren. 

Aanvullend hierop wordt een deelnemer niet uit het reguliere arbeidsproces gehaald, maar kan deze op een voor hem/haar of voor het bedrijf meest gunstige moment deelnemen. Naast dit vaak onzichtbare, maar toch zeer belangrijke voordeel zijn er nog een aantal voordelen van de IVON e-learning varianten op te noemen, namelijk:

 • Direct beginnen, geen wachttijden
 • Opleiding te volgen in delen, wanneer het u uitkomt
 • Aanvullende begeleiding mogelijk van een e-docent
 • Een vaste lage prijs
 • Veelal geen reiskosten
 • Examen doen in de buurt

Kies uit een van de onderstaande mogelijkheden voor meer informatie of klik op de inschrijfknop om u direct in te schrijven.

 • VCA
 • Veilig werken langs de weg
 • BHV
 • BHV in de zorg
 • AED en Reanimatie

VCA

Met een E-learning VCA cursus van IVON haalt u vertrouwd, snel en makkelijk uw VCA certificaat. Via internet doorloopt u thuis of op uw werkplek, in uw eigen tempo het complete cursuspakket. Aansluitend doet u dicht in de buurt van uw woonplaats het landelijk VCA examen.

Een VCA cursus via internet is ideaal als u moet herhalen of als je snel een certificaat nodig hebt. Na uw inschrijving ontvang u inlogcodes, zodat u direct kunt starten met uw cursus. De cursus bestaat uit een aantal interactieve modules, waarmee u in slechts 6 uur alle stof doorloopt.

U maakt op een van de meer dan 30 locaties in Nederland het VCA examen.

Direct inschrijven

Veilig werken langs de weg

Het uitvoeren van werkzaamheden langs de weg brengt risico’s met zich mee. Er kunnen gevaarlijke situaties ontstaan als jij, je collega's of de weggebruikers verkeerd handelen. Om ervoor te zorgen dat u en/of uw collega's weet hoe de werkzaamheden veilig uit te voeren, worden de risico's verkleind. 

Met de E-learning cursus Veilig werken langs de weg van IVON loopt u stap voor stap de richtlijnen door. De richtlijnen zijn opgesteld en gepubliceerd in de CROW publicatie Handboek wegafzettingen.

Direct inschrijven

BHV

IVON beschikt over een aantal BHV e-learnignsvarianten, waarmee u vertrouwd en vooral snel uw BHV certificaat kunt behalen. Met behulp van de e-learing module kunt u het theorie gedeelte in slechts twee uur doorlopen, waarna u zich alleen nog maar hoeft te richten op de praktijk. Zo hebt u de mogelijkheid om uw certificaat te behalen in slechts één dag! 

IVON heeft zowel voor aankomende BHV'ers, als voor (ervaren) BHV'ers, waarvan het certificaat verloopt, diverse e-learning mogelijkheden. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden, laat het ons weten we adviseren u graag. Wilt u zich direct inschrijven? Dat kan natuurlijk ook via onderstaande button.

Direct inschrijven

BHV in de Zorg

IVON beschikt over een aantal BHV e-learnignsvarianten, waarmee u vertrouwd en vooral snel uw BHV certificaat kunt behalen. Met behulp van de e-learing module kunt u het theorie gedeelte in slechts twee uur doorlopen, waarna u zich alleen nog maar hoeft te richten op de praktijk. Zo hebt u de mogelijkheid om uw certificaat te behalen in slechts één dag! 

BHV in de Zorg is bedoeld voor medewerkers die met name werken in de werkgebieden Gehandicapten, Ouderen, Kinderen of Psychiatrie en die nog niet eerder een BHV opleiding hebben gevolgd.

De arbeidsinspectie heeft geconstateerd dat in de zorgsector de BHV nog niet altijd goed geregeld is. In de diverse zorginstellingen is de bezetting van de BHV-ers in de weekenden en ’s nachts onvoldoende om patiënten en cliënten tijdig te evacueren. Daarnaast wordt er in onvoldoende mate geoefend met BHV-ers en overig personeel en zijn patiënten, cliënten en familieleden lang niet altijd op de hoogte hoe te handelen in geval van een calamiteit.

Direct inschrijven

AED & reanimatie

Reanimeren en defibrilleren met de AED is eenvoudig te leren en kan vele levens redden! Hulp binnen 6 minuten bij een hartstilstand redt levens. Leer eenvoudig hoe je deze noodzakelijke hulp kunt verlenen. De overlevingskans bij een ‘normale (lees: "handmatige") reanimatie’ is 15%. In combinatie met het gebruik van de AED wordt de overlevingskans vergroot tot maar liefst 70%, indien binnen vijf minuten wordt gestart met defibrilleren.

Uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat het belangrijk is elk jaar een herhalingscursus te volgen. Door deze herhaling gaan de handelingen in een noodsituatie als vanzelf. IVON biedt deze mogelijkheid ook via E-learning aan, zodat u snel over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt. Klik op onderstaande mogelijkheid voor meer informatie.

Direct inschrijven